3e klasse D - SVVN 1

programma 1e elftal <<<>>>


28 oktober
SVVN naar koploper AZSV

Komende Zaterdag reist SVVN af na het verre Aalten voor de uitwedstrijd tegen de plaatselijke AZSV.

De tegenstander van SVVN is de trotse koploper in de 2e klasse, nog ongeslagen en heeft de topscoorder van de regio in de ploeg. De volharding kan dus zijn spreekwoordelijke borst natmaken! De selectie zal het zeker zonder Tim van Kammen moeten doen aangezien zijn operatie afgelopen week werd uitgesteld. Ook Denny van Gaal ontbreekt nog in de selectie van trainer Marcel Borkent, hij zit zijn laatste wedstrijd van een schorsing uit. Na de wedstrijd tegen

Hulzense Boys is ook Gungor Arslan in de lappenmand terecht gekomen met ingescheurde enkelbanden, maar het goede nieuws daarentegen is dat spits Roy Mulder na een beenbreuk op de weg terug is waarmee zijn harde werken werd beloond. Getuige zijn invalbeurt in de oefenwedstrijd afgelopen dinsdag tegen Sc Lemele, waar hij 2 doelpunten scoorde in 7 minuten tijd. Kan SVVN voor een stunt zorgen door de gedoodverfde titelkandidaat punten af te snoepen? U bent van harte welkom. De wedstrijd in Aalten begint om 15:00 en staat onder de deskundige leiding van scheidsrechter Meilink uit Enter.


27 oktober
Nederlandse Techniek Kampioenschap 2010 bij SVVN

Woensdagmiddag 27 Oktober stonden er 51 kinderen klaar, om op het herfstachtige sportpark van SVVN, de techniek aan te scherpen. Van verschillende clubs uit de regio,kwamen er spelers met hun ouders, om deze dag te beleven met SVVN. Deze dag is tot stand gekomen met de organisatie Moves & Skills en SVVN. De organisatie lag in handen van
Jasper Fransen en Marcel Borkent. De inschrijving was door de hele regio mogelijk, vandaar dat er de volgende clubs aanwezig waren:
Hulzense Boys, MVV’69, Lemele, vv. Hellendoorn, Rohda Raalte, Vroomshoopse Boys, SVI, en natuurlijk SVVN

Prijswinnaars NTK 2010 S.V.V.N Nijverdal :
7/8 jaar Casper v/d Veen Hulzense Boys
9/10 jaar Sven Boerkamp S.V.V.N
11/12 jaar El che Holsappel S.V.V.N
13/14 jaar Toon van Dam Vroomshoopse Boys
Meisjes: Judith Neef Lemele


16 oktober
SVVN - Hulzense Boys: wat telt zijn de punten

Koen Meijerink, Frank o/d Dries, Rene Sikkelbein, Robin Slokker, Kars ter Avest (74e Jordy Picanussa), Michel Goosen, Güngör Arslan (50e Sander Middelesch), Senol Kök, Thomas Smits (61e Roy Vlietstra), Michel Kurvink ,Frank Bolink .

SVVN ontving voor deze opnieuw belangrijke ontmoeting Hulzense Boys uit Hulsen en waar een ieder dacht dat het een echte derby zou worden, kwam vooral in de 1e helft bedrogen uit. Wat ontbrak was het heilig vuur en het duurde tot het eerste doelpunt kwam, dat de wedstrijd een echte wedstrijd werd. Er werd veel te rustig gevoetbald en het tempo was veel te laag, mede door de afwachtende houding in het spel van beide ploegen. Het duurde dan ook tot in de 34e minuut dat SVVN voor het eerst echt gevaarlijk werd, door de op maat gegeven pass van Senol Kök aan Frank Bolink en deze werd onderuit getrokken en was het Michel Kurvink die met de toegewezen strafschop SVVN aan de voorsprong hielp. Nog geen minuut later dacht een ieder dat de bal voor de gasten op de stip zou komen, echter de scheidsrechter had daar een andere mening over. In de 41e minuut was het opnieuw Senol Kök die met zijn gave traptechniek de bal deed belanden bij Frank Bolink en deze gaf hem perfect door aan Michel Kurvink en werd de 2-0 aangetekend.

Na de rust werd de wedstrijd geheel anders en waren het de gasten die het initiatief namen om zo snel mogelijk de 2-1 te maken, echter men wist de kansen, die er zeker waren, niet te benutten en zat de achterhoede en de uitstekende doelman Koen Meijerink van SVVN op deze middag goed in elkaar. In de 71e minuut was er een slordigheidje bij de SVVN defensie en was het Tim v/d Zande die voor Hulzense Boys de 2-1 kon aantekenen. Het werd voor SVVN soms billenknijpen, maar door de ruimte die er kwam en de ingevallen en altijd gevaarlijke gangmaker Roy Vlietstra kwamen ook voor de Groen - Witten de kansen om de voorsprong verder uit te bouwen. Wij zagen een SVVN dat deze middag een sterk collectief was en ook met de wissels die plaats vonden, kwam men niet echt in de problemen. Het waren de punten die telden op in deze derby en op basis van de vertoonde spel van de 2e helft was het verdiend.

Man off the Match: Michel Goosen.


Uitslagen:
De Esch - Vroomshoopse Boys 3 - 1
v.v. Hellendoorn - OZC 1 - 4
Zwolsche Boys - DVO '71 1-3
Enter Vooruit - Oranje Nassau 1 - 0 Gest.
ASC '62 - Sparta E. 1 - 3
SVI - AZSV 1 - 6
SVVN - Hulzense Boys 2 - 1

Stand:
1. AZSV 7 21
2. Sparta E. 7 19
3. OZC 7 15
4. Oranje Nassau 6 12
5. Enter Vooruit 6 12
6. Hulzense Boys 7 12
7. DVO '71 7 9
8. SVVN 7 8
9. Zwolsche Boys 7 7
10. De Esch 7 7
11. Vroomshoopse Boys 7 6
12. ASC '62 7 5
13. v.v. Hellendoorn 7 4
14. SVI 7 2

30 oktober:
AZSV - SVVN
Sparta E - SVI
Vr'hoopse Boys - ASC '62
Oranje Nassau - de Esch
OZC - Enter Vooruit
DVO '71 - vv Hellendoorn
Hulzense Boys - Zwolsche Boys

Foto's op www.picturevision.nl


15 oktober
Dames/Meisjes gezocht voor dameselftal SVVN

Dames/meisjes voor het nieuwe dames elftal van SVVN, nu al vele aanmeldingen gehad binnen korte tijd dus nog een paar en dan kunnen jullie competitie voetballen.
Tot die tijd word er eerst getraind op de woensdagavond van 19:00- 20:15 uur en op de zaterdagmiddag op verschillende tijden. Het team bestaat tot nu toe uit dames die nog niet eerder gevoetbald hebben en dames die al wel gevoetbald hebben, een goeie mix !! en een zeer gezellig enthousiast team!!!

Dus Geef je nu op!

Kijk voor meer info op www.svvn.nl


14 oktober
Een weerzien van spelers in de gemeentelijke derby tussen SVVN en Hulzense Boys

Komende zaterdag speelt SVVN alweer de 2e derby van dit seizoen. Dit keer komen de gasten uit Hulzen. De plaatselijke Boys doen het uitstekend in de 2e klasse H en zijn met 12 punten aan de bovenkant van de middenmoot terug te vinden. Voor een aantal spelers over en weer is het een speciale wedstrijd. Zo verdedigde Lars Oude Luttinkhuis jarenlang de groen - witte kleuren van SVVN en maakte hij een aantal jaren geleden de overstap naar Hulzense Boys. Denny van Gaal deed het omgekeerde vorig seizoen, maar zal zaterdag langs de zijlijn te vinden zijn na zijn rode kaart van afgelopen zaterdag.

Dat een derby vaak spanning met zich mee brengt mag duidelijk zijn en dit zal ook komende zaterdag niet anders zijn. De doelstelling voor beide ploegen is dit seizoen waarschijnlijk hetzelfde, namelijk zo snel mogelijk veilig zijn.

De selectie van de boys kreeg deze zomer naast een aantal jeugdspelers ook versterking van buitenaf in de personen van Bodt en Meijerink. Beide spelers hebben op een hoger niveau geacteerd dan de 2e klasse en drukken dus hun stempel op de ploeg, wat ook met de eerder genoemde doelman Oude Luttinkhuis een echte puntenpakker in het doel heeft staan. De doelpunten komen vaak voor rekening van de gebroeders van de Zande of van de topscoorder van de gemeente Hellendoorn van vorig seizoen, Bram Freie.

De thuisploeg lijkt na een moeilijke competitie start toch enigszins naar boven te kunnen kijken met 4 punten uit de laatste 2 wedstrijden. Voor SVVN is het zaak om ook komende zaterdag punten te pakken en zo aansluiting te krijgen met de brede middenmoot van de 2e klasse H.

Trainer Marcel Borkent kan niet beschikken over de geschorste Denny van Gaal en de i.v.m. werkomstandigheden afwezige Gijs ten Dam. Ook het meespelen van Tim van Kammen laat nog wel een tijdje op zich wachten. Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt Tim meniscus problemen te hebben. Hij zal daar eind oktober operatief aan worden geholpen .

Verder lijkt de selectie klaar te zijn voor de komende derby die onder leiding zal staan van de ervaren scheidsrechter Jansen uit Apeldoorn, die al menig duel in de hoofdklasse gefloten heeft. De wedstrijd op sportpark Groot Lochter begint om 15:00. Wij rekenen als selectie weer op uw aller steun om ons SVVN richting de middenmoot van de 2e klasse te duwen!


9 oktober
SVVN komt strijdend terug van achterstand

Koen Meijerink, Frank o/d Dries, Rene Sikkelbein, Robin Slokker, Kars ter Avest , Güngör Arslan, Denny van Gaal Senol Kök( 15e Thomas Smits)( 76e Gijs ten Dam), Michel Kurvink ,Frank Bolink( 83e Remy Zweers) en Michel Goosen.

SVVN ontving voor deze belangrijke ontmoeting SVI uit Ittersum en voor beide ploegen was gezien de stand op de ranglijst, om eindelijk eens de driepunter binnen te halen. In het begin van deze ontmoeting zagen we twee ploegen met voetbal heen en weer, wel het beste ervan wilden maken. Maar het duurde niet lang, dat SVVN ging voetballen in de kleine ruimte en met een veel te laag tempo en het verliezen van de slag op het middenveld, riepen de Groen- Witten zelf het probleem over zich heen. Het resultaat was dat de aanvallers van SVI veel te vrij werden gelaten en was het Lennart Bril die SVI aan de 0-1 voorsprong hielp. Er kwamen ook SVVN wel de nodige kansjes, echter het had ook al wel 0-2 kunnen zijn in deze voor SVVN een zeer slechte 1e helft.

Na de rust moest SVVN wel uit een ander vaatje gaan tappen en koos men direct de aanval met als resultaat in de 50e minuut een strafschop toegewezen, na de overtreding op Frank Bolink was Michel Kurvink die de 1-1 aantekende en dit kon de wedstrijd weleens kantelen. Bij SVVN was opeens de beleving en de strijd weer terug en het was in de 55e minuut, dat na een perfecte hoekschop van Michel Kurvink de bal bij Güngör Arslan belande en deze bracht Michel Goosen in stelling en werd de 2-1 gescoord. Bij SVI was het vuur eruit en het leek erop dat de wedstrijd gespeeld was. In deze sportieve ontmoeting was er nog wel een kleine schermutseling op het middenveld tussen Denny van Gaal van SVVN en een speler van SVI en beide spelers konden met rood de kleedkamer opzoeken.

Voor SVVN een belangrijke en verdiende overwinning en wacht volgende week de thuisontmoeting tegen Hulzense Boys op Sportpark Groot Lochter. Aanvang van dit duel: 15.00 uur

Man off the Match: Frank o/d Dries

Uitslagen:

OZC - Zwolsche Boys 2-0
Vroomshoopse Boys - Enter Vooruit 1-3
SVVN - SVI 2-1
Oranje Nassau - Hellendoorn 3-0
Sparta E. - De Esch 6-0
Hulzense Boys - DVO '71 1-2
AZSV - ASC '62 4-1

Foto's: http://www.oypo.nl/083534FF351D9734


2 oktober
Goed spelend SVVN niet verder dan 1-1 in Dalfsen

Koen Meijerink, Frank o/d Dries, Rene Sikkelbein, Robin Slokker, Kars ter Avest , Güngör Arslan, Denny van Gaal (74e Gijs ten Dam), Senol Kök, Michel Kurvink (90e Roy Mulder), Frank Bolink ( 83e Joost ten Kleij) en Michel Goosen.

SVVN ging voor deze belangrijke ontmoeting op bezoek bij ASC’62 in Dalfsen. Voor SVVN de mogelijkheid om na het dure en zure puntenverlies in de afgelopen weken, om op deze middag punten te gaan halen en zo mogelijk van de onderste plaats af te komen. Alles leek erop dat het vandaag zou gaan lukken, gezien de vele kansen die met goed voetbal en veel inzet gecreëerd werden. Het begon al in de 2e minuut dat Michel Goosen met zijn mogelijkheid SVVN aan de voorsprong kunnen helpen. In de 15e minuut was het Güngör Arslan die allen voor het doel van ASC’62 kwam was het niet dat de paal hem in de weg stond, anders was ook met deze aanval de openingstreffer gevallen. Ook in de 21e minuut kreeg Senol Kök de mogelijkheid om te scoren en zelfs in de 26e minuut zag dezelfde Senol Kök zijn harde schot van richting veranderen, want anders was er zeker gescoord. Voor SVVN waren er dus volop kansen en als deze benut waren had er zeker al 0-4 op het scorebord gestaan. SVVN was duidelijk de bovenliggende ploeg, maar het moest oppassen voor de schaarse uitvallen van de gastheren en in de 36e kwam er voor de gastheren een uitval met als resultaat een hoekschop en het gevolg was dat de bal in het drukke doelgebied door pech in het doel belande. Het gevolg was dat ASC’62 hier moed uit putte en wat vaker in het doelgebied van SVVN kwam.

Na de rust werd de wedstrijd wat opener en probeerden de gastheren het goede voetbalspel van SVVN te ontregelen met vertraging van het spel en het begaan van lichte overtredingen. In de 54e minuut was er voor Michel Goosen de mogelijkheid om na aangeven van Frank Bolink de 1-1 aan te tekenen. Ook waren er kansen voor Senol Kök en Michel Kurvink en als dit allemaal niet lukt, dan moet je oppassen dat je niet tegen de klok en jezelf gaat voetballen. Gelukkig kwam er in de 80e minuut verandering in de stand met een perfect doelpunt van Frank Bolink, die de bal in de voeten kreeg, na aangeven met een klasse pass van Frank o/d Dries.
Voor SVVN toch het verdiende punt en de conclusie na deze middag is dat de jongens met inzet en goed voetbal, het geluk van het scoren niet aan hun zijde hadden.

Volgende week komt SVI uit Ittersum op bezoek en zal voor SVVN zeker het kwartje weleens naar de goed kant kunnen vallen. Aanvang van dit duel 14.30 uur op sportpark Groot Lochter.

Man off the Match: Frank o/d Dries


Zwolsche B. - Oranje Nassau 4 - 2
ASC '62 - SVVN 1 - 1
Enter Vooruit - Sparta E. 0 - 3
DVO '71 - OZC 2 - 4
De Esch - AZSV 0 - 6
v.v. Hellendoorn - Vroomshoopse B. 1 - 2
SVI - Hulzense B. 0 - 1


25 september
Onnodige nederlaag SVVN

Koen Meijerink, Denny van Gaal (76e Sander Middelesch), Rene Sikkelbein, Robin Slokker, Gijs ten Dam (83e Frank o/ Dries) Michel Goosen, Gungor Arslan, Senol Kok, Michel Kurvink, Frank Bolink en Roy Vlietstra (28e Thomas Smits)

Voor SVVN was het deze middag zaak om eindelijk eens de punten thuis te houden, gezien de resultaten van de afgelopen wedstrijden. En het leek erop dat het zou gaan lukken tegen de Esch uit Oldenzaal, want in de eerst 15 minuten waren het de Groen - Witten die met aanvallend en met een hoog tempo de wedstrijd volledig onder controle hadden. Het begon al in de 3e minuut met de poging van Roy Vlietstra om de score te openen en in de 6e minuut was het opnieuw Roy Vlietstra die de kans had om SVVN aan de voorsprong te helpen. In de 12e minuut moest de uitstekende doelman van De Esch alles uit de kast halen om het schot van Gungor Arslan te keren. In de 13e minuut kwam De Esch voor het eerst in het doelgebied van SVVN en door klungelig gedrag van de achterhoede werd De Esch aan de 0-1 geholpen door het doelpunt van Jaap v/d Meulen. En als je dan in de volgende 10 minuten de kansen niet weet te benutten en er is in de 30e minuut wederom een achterhoedefout, dan help je de bezoekers wel simpel aan de 0-2 voorsprong.
In de 32e minuut had Michel Kurvink de aansluiting kunnen maken,echter zijn schot werd door de lat gekeerd.

Na de rust kwam de beste kans voor De Esch in de 50e minuut om de voorsprong uit te bouwen, echter wist Koen Meijerink dit met een prachtige redding te verhinderen. Voor SVVN kwamen er volop kansen om de aansluitingstreffer te maken en dit was zeker niet onverdiend,maar het duurde tot in de 55e minnut dat Senol Kok de bal op maat gaf aan Thomas Smits en deze scoorde de 1-2 . Een ieder dacht dat er wel een punt zou komen op deze middag, maar door het aanvallende spel van SVVN, kwam er ruimte voor de tegenstander en had ook de 1-3 kunnen vallen. SVVN was ook op deze middag echt niet de onderliggende ploeg, maar het weet niet met de mogelijkheden en kansen om te gaan. Daarbij nemende ook de achterhoede fouten, dan laat je de punten liggen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen ASC’62 in Dalfsen en met dezelfde inzet en hopelijk geleerd hebben van de voorgaande wedstrijden zullen er ongetwijfeld punten behaald worden.

Beste man bij SVVN: Robin Slokker

Sparta E. - v.v. Hellendoorn 3 - 1
Vroomshoopse Boys - Zwolsche Boys 4 - 1
SVVN - De Esch 1 - 2
Oranje Nassau - DVO '71 4 - 0
Hulzense Boys - OZC 1 - 2
SVI - ASC '62 0 - 0
AZSV - Enter Vooruit 7 - 0

Meer foto's op http://www.oypo.nl/8A2C3B2F26058825


18 september
Geflatteerde nederlaag SVVN bij Enter Vooruit

Het noodlot sloeg bij de wedstrijd Enter Vooruit – SVVN in de slotfase toe. Bij een kopduel in de 16 meter kwam EV verdediger Wiebe Oosterveen, dusdanig ongelukkig terecht dat hij zijn tong inslikte. De ernst van de situatie was onmiddellijk duidelijk en sportpark De Werf was ineens doodsstil. Een lichte paniek maakte zich meester van spelers en degene die direct eerste hulp boden. De hulpverlening kwam overigens snel op gang en ambulance personeel, verzorger Gerrit Pluimers van EV en een dokter verleenden op deskundige wijze hulp. De penibele situatie kon uiteindelijk op het veld worden verholpen en Wiebe Oosterveen is ter observatie naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de laatste berichten gaat het weer goed met Wiebe.

Enter Vooruit won overigens de wedstrijd met 4-0, de scheidsrechter gaf aan dat na het incident met de EV speler de officiële tijd verstreken was. In de eerste helft zag het er niet naar uit dat EV zo royaal zou winnen. SVVN creëerde in de beginfase al een aantal goede kansen, maar de scherpte ontbrak bij de gasten uit Nijverdal. EV liet zien hoe men kansen benut. Ron Smit opende in de 14e minuut de score, na een voorzet van Martijn Rohaan. SVVN zette daarna wel wat druk op het doel van EV, maar trof telkens de sterk keepende Mathijs Nieuwenhuis. EV liet zien dat men wel scorend vermogen heeft, want wie anders dan Henry Knol bracht de gastheren direct na rust op 2-0.

EV dicteerde daarna het spel, liet de bal goed rondgaan en loerde op de counter. De spelwijze werd beloond want het was Dennis Getkate die attent reageerde toen een hard schot terug kwam van de lat, 3-0. De wedstrijd was daarna binnen, maar Ron Smit kon in de 68e minuut de 4-0 aantekenen. Deze 4-0 werd uiteindelijk ook de eindstand, maar de zware blessure van Wiebe Oosterveen drukte een zwaar stempel op de vreugde. Voor SVVN een dure nederlaag en zal het volgende week flink aan de bak moeten om de nodige punten binnen te halen. Tegenstander in de thuiswedstrijd is dan De Esch uit Oldenzaal.

Koen Meijerink, Frank o/d Dries, Rene Sikkelbein, Robin Slokker (55e John Teterissa), Gijs ten Dam. Gungor Arslan, Thomas Smits (46e Kars ter Avest), Michel Goosen, Senol Kok (69e Joost ten Kleij), Roy Vlietstra, Michel Kurvink.

Beste speler bij SVVN: Rene Sikkelbein

OZC - Oranje Nassau 0-3
De Esch - SVI 3-3
DVO '71 - Vroomshoopse Boys 3-1
Enter Vooruit - SVVN 4-0
v.v. Hellendoorn - AZSV 0-4
Zwolsche B. - Sparta E. 0-0
ASC '62 - Hulzense Boys 1-3

Tekst: www.entersnieuws.nl
foto’s op: www.henkpluimers.nl


8 september
Hellendoorn en SVVN delen punten in derby

Koen Meijerink, Frank o/d Dries, Rene Sikkelbein, Robin Slokker, Gijs ten Dam, Güngör Arslan, Thomas Smits (89e Gilbert Latupeirissa), Senol Kök (84e Sander Middelesch), Tim van Kammen (77e Frank Bolink), Michel Kurvink en Michel Goosen

Na de 1-5 voor SVVN en de 7-0 voor Hellendoorn in de eerste ontmoeting van beide teams vorige week was er op deze middag de ontmoeting in deze derby om uit te maken,dat de toon in de 1e wedstrijd was gezet. De eerste tien minuten van dit treffen zagen we twee gelijk opgaande teams die er wel een voetbalmiddag van wilden maken. Het spel ging over en weer, maar toch waren de beste kansen in deze fase van de wedstrijd voor de gasten uit Hellendoorn. In de 12e minuut was het Mark Blom die met een hard en onhoudbaar schot zijn ploeg aan de voorsprong hielp. Het had zelf al in de 15e minuut 0-2 kunnen staan, was het niet dat doelman Koen Meijerink alle zeilen moest bijzetten met een geweldige redding. Voor SVVN kwam er de beste mogelijkheid in de 21e minuut voor Michel Goosen om de gelijkmaker aan te tekenen, echter hij vond de uitstekende doelmam Maikel de Mink op zijn weg. Het was in deze eerste helft een VV. Hellendoorn dat rustig het spel van SVVN afwachtte en met gevaarlijke en snelle aanvallen er profijt uit probeerde te trekken. Met kansen voor beide doelen was men weinig productief en kon men gaan rusten met de 0-1 op her scorebord.

Na de rust kwam er meer druk van SVVN zijde om de aansluitingstreffer te forceren en met kansen voor Güngör Arslan in de 56e minuut en in de 57e minuut werd de bal zelfs van de doellijn na de kopbal van Frank o/d Dries wilde het niet lukken. Als op dat moment SVVN meer met de kop had gevoetbald was een overwinning zeker binnen handbereik geweest. Het duurde tot in de 74e minuut dat Michel Kurvink de terug kerende bal met zijn hard en zuiver schot in het doel deed belanden. De laatste 10 minuten waren voor de gasten uit Hellendoorn en na 90 minuten had het talrijke publiek op deze middag vrede met de einduitslag.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Enter Vooruit en gezien het vertoonde spelbeeld, zal dit ongetwijfeld een mooie en spannende ontmoeting worden.

Mann off the match bij SVVN Robin Slokker en bij Hellendoorn Rutger ter Haar

Sparta E. - DVO '71 2-1
SVVN - v.v. Hellendoorn 1-1
ASC '62 - De Esch 4-2
Vroomshoopse B. - OZC 1-2
AZSV - Zwolsche Boys 4-3
Hulzense Boys - Oranje Nassau 3-2
SVI - Enter Vooruit 0-3

Meer foto's op www.picturevision.nl


1 september
Slechte competitiestart SVVN bij Zwolsche Boys

Koen Meijerink, Frank o/d Dries, Rene Sikkelbein,Michel Goosen,Gijs ten Dam (60e Kars ter Avest),Gungor Arslan, Sander Middelesch(74e Thomas Smits), Danny van Gaal, Senol Kok, Michel Kurvink, Frank Bolink(59e Tim van Kammen).

SVVN ging op deze 1e competitiedag van het nieuwe seizoen in de 2e klasse op bezoek bij Zwolsche Boys. Al direct vanaf de aftrap was het al raak en was het Niels Goedegebuur die Zwolsche Boys aan de snelle voorsprong hielp. Het antwoord van SVVN was er direct,in dezelfde minuut toen de bal bij Frank Bolink belande en deze lepelde hem prachtig boven in het doel. Een ieder die dacht dat het een mooie voetbalmiddag zou worden, kwam echter bedrogen uit, mede door de vele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter op deze middag werd het een wedstrijd,dat vooral in de 1e helft veel te agressief voetbal liet zien op deze middag. Door de vele overtredingen kregen in de 13e minuut de gastheren een vrije trap en werd door Anthony Everts met de kopbal de 2-1 aangetekend. In de 27e minuut van deze hectische 1e helft kreeg Danny van Gaal een rode kaart wegens een overtreding, waar geel beter op zijn plaats was geweest. De wedstrijd werd rommeliger van beide kanten en werd in de 35e minuut Orzan Mete van Zwolsche Boys na vermeend natrappen met de rode kaart van het veld gestuurd. In de 40e minuut kregen de gastheren wel een gemakkelijke verkregen strafschop en was het Wesley Bruins die de ruststand van 3-1 bepaalde.

Na de rust begonnen beide ploegen rustiger te voetballen en kwamen er meer mogelijkheden voor SVVN om iets aan de achterstand te doen, echter de kansen werden niet benut en zelfs met een man meer situatie, door dat in de 75e minuut Anthony Everts terecht de rode kaart kreeg, wist SVVN geen potten te breken.
Met een snelle tegenaanval in de 84e minuut was Niels Goedegebuur die de wedstrijd definitief besliste met de 4-1 en voor SVVN werd het nog erger, toen dezelfde Niels in de 89e minuut de 5-1 maakte. Al met al een middag met emotie,agressie en niet al te best voetbal van beide kanten een middag om maar snel te vergeten. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Hellendoorn en zal de accu de komende week opnieuw opgeladen moeten worden.

Man off the match: Koen Meijerink

DVO '71 - AZSV 0 - 5
v.v. Hellendoorn - SVI 7 - 0
Zwolsche B. - SVVN 4 - 1
De Esch - Hulzense B. 0 - 2
Oranje Nassau - Vroomshoopse B. 1 - 0
OZC - Sparta E. 1 - 2
Enter Vooruit - ASC '62 2 - 0

Foto's staan op www.picturevision.nl


1 september
Bekerverlies SVVN door collectief falen

Koen Meijerink, Frank o/d Dries (46e Robin Slokker), Rene Sikkelbein, Michel Goosen, Gijs ten Dam, Güngör Arslan,Danny van Gaal ( 76e Sander Middelesch),Tim van Kammen, Thomas Smits, Michel Kurvink, Frank Bolink (65e Gilbert Latupeirissa).

Voor SVVN kwam op deze dinsdagavond voor het bekerprogramma het 1e team van WVV’34 uit Hengevelde op bezoek. De gasten uitkomend in de 3e klasse A waren op deze avond de boven liggende partij en troefde SVVN vooral in de 2e helft op alle fronten af met inzet en fanatiek voetbal. Het begon al in de 12e minuut dat erbij SVVN niemand reageerde op de hoekschop van de gasten en werd de 0-1 al snel gemaakt.
Echter nog geen minuut later was er wel de mogelijkheid voor Güngör Arslan om de zaak weer gelijk te zetten, maar hij vond de doelman van de gasten op zijn weg. Vanaf dat moment ging het bij SVVN wel iets beter lopen en het was in de 18e minuut dat Michel Kurvink, na aangeven van Frank Bolink de 1-1 kon aantekenen. In de 21e minuut kwamen er de kansen voor Tim van Kammen en Michel Kurvink SVVN op voorsprong te zetten, echter er werd met deze mogelijkheden te gemakkelijk om gegaan. In de 30e minuut werd SVVN op achterstand gezet door een uitstekende genomen vrije schop door de heren uit Hengevelde. In de 37e minuut werd Thomas Smits aangetikt binnen de 16 meter en werd de strafschop benut door Michel Kurvink.

Na de rust zagen we een nog fanatieker WVV’34 en door fouten bij SVVN werd het in de 55e en 65e minuut 2-4 voor WVV’34. Voor SVVN was de wedstrijd gespeeld en werd het zelfs nog 2-5 in de 86e minuut met en snelle aanval.

Zaterdag begint de competitie voor SVVN met een uitwedstrijd tegen Zwolsche Boys en met een slechte generale op deze avond zal de uitvoering op zaterdag wel goed zijn.


28 augustus
Sterk collectief SVVN wint van reserves HSC'21

Koen Meijerink, Frank o/d Dries, Rene Sikkelbein, Michel Goosen, Gijs ten Dam( 61e Wouter Schellekens), Güngör Arslan, Sander Middelesch,Tim van Kammen (79e Robbin Slokker), Senol Kök (71e Thomas Smits), Michel Kurvink, Frank Bolink.

Voor SVVN kwam op deze middag voor het bekerprogramma het 2e team van HSC’21 uit Haaksbergen op bezoek en voor de Groen - Witten betekende dit een gedegen tegenstander, want het 2e team van HSC’21 speelt in de reserve hoofdklasse. In de 1e tien minuten van deze ontmoeting probeerden de gasten al direct het in initiatief te nemen, echter echt dreigend was het niet en al spoedig was het SVVN dat met aanvallend voetbal steeds vaker voor het doel van HSC'21 kwam.
Het had in de 14e minuut al de voorsprong kunnen nemen, was het niet dat de doelman van HSC’21 het schot van Tim van Kammen met een goede redding pareerde. In deze sterkere fase voor SVVN was het in de 24e minuut Frank Bolink die zijn prachtige actie afrondde met een klasse goal en de verdiende 1-0 kon aantekenen.
Er kwamen vanaf dat moment kansen over en weer in deze ontmoeting en we zagen een 1e helft met goed met verzorgd voetbal van beide kanten.

In de 2e helft begon SVVN meteen druk te zetten en was het opnieuw Frank Bolink, die de voorsprong had kunnen uitbouwen, echter vond hij de doelman van de gasten op zijn weg. Met de nodige wissels aan beide zijde probeerde HSC’21 het wel, maar werd het door het sterke middenveld van SVVN op deze middag uit het spel gehaald. Al met al een goede middag voor beide ploegen die wilden voetballen en na 90 minuten bleef de verdiende overwinning in Nijverdal. Voor SVVN wacht dinsdag 31 augustus de bekerwedstrijd tegen WVV’34 uit Hengevelde. Aanvang van dit duel 19.30 uur op sportpark Groot Lochter.

Veel meer foto's op www.picturevision.nl


5 juni
SVVN promoveert na ruime overwinning op Dodewaard

Alle ingrediënten waren aanwezig op deze middag in Doetinchem voor de ontknoping, van wie er zou gaan spelen in de 2e klasse in het komende seizoen. Het was Groen - Wit op de Bezelhorst dat in de meerderheid was en dan begin je eigenlijk al met een voorsprong. Met de sfeer en het talrijke publiek werd het een warme middag en kwam de wedstrijd pas na 20 minuten opgang. Er kwamen kansen voor Frank Bolink en Roy Vlietstra, echter deze werden niet benut. De mannen uit Dodewaard waren ook niet ongevaarlijk met hun goede vleugelspel,
echter het werd geen dreiging voor de SVVN verdediging. In de 28e minuut was er opeens Frank Bolink die door ging met zijn actie en bracht de 0-1 op het bord. In de 38e minuut was er een mooie actie van Roy Vlietstra, maar het schot van Andre Smal mistte ging net naast, anders had de 0-2 op het bord gestaan.
Ook in de 45e minuut had SVVN verder kunnen uitlopen, maar het was Roy Vlietstra , die de bal in het zijnet zag belandden. Echter in dezelfde minuut was het Roy Vlietstra die met de ingooi het doelgebied bereikte en verdween de bal via Michel Kurvink in het doel. Met de 0-2 voorsprong begin je wat rustiger aan de 2e helft, maar het was al snel SVVN dat met een prachtige soloactie van Frank Bolink, die de bal op maat gaf aan Roy Vlietstra en deze rondde het perfect en leek de wedstrijd gespeeld.

Voor Dodewaard werd het tijd om iets terug te gaan doen en iedereen weet dat deze ploeg in staat is om uit achterstand terug te komen en het resultaat was dat in de 67e minuut Thomas Lempicky de achterstand verkleinde tot 1-3. Voor SVVN was het nu zaak om de koppen bij elkaar te houden en bleef defensie van SVVN fier overeind bij de aanvallen van Dodewaard, die echter geen dreiging in zich had. In de 88e minuut was er een mooie actie van Michel Kurvink en deze liet het scoren over aan Gilbert Latupeirissa die zorgde voor de 1-4 en was de strijd gestreden op deze warme middag. In de 90e minuut kwam er de publiekswissel van Andre Smal, die zijn laatste competitie wedstrijd speelde en alles wat Groen - Wit was bedankte hem en zong Andre bedankt . Het was en is voor SVVN en de aanhang een prachtige middag met het resultaat de promotie naar de 2e klasse.

Opstelling SVVN:
Koen Meijerink, Frank o/d Dries (73e Jordi Picanussa), Rene Sikkelbein, Erwin Leurink, Kars ter Avest, Michel Kurvink, Denny van Gaal, Andre Smal (90e Sander Middelesch), Tim van Kammen (40e Gilbert Latupeirissa), Roy Vlietstra en Frank Bolink

Foto's op: http://www.oypo.nl/329011AFB6030124